Minőség, hagyomány, tapasztalat, már 1979 óta!


 Szilágyiféle kolbász különlegességek és disznóságok!

1979 óta folyik a kiváló minőségű füstölt házikolbász termelése, mely a különleges feldolgozási folyamatoknak és a gondosan válogatott alapanyoknak köszönhetően, mára méltón viseli a Békéscsabai Magyar Hungarikum kitüntetést. 

A több éves folyamatos próbálkozást követően alakult ki a mára tradicionális ízvilág, az egészséges és tartósítószer mentes portéka. 

Kínálatunkban a hagyományos - mégis kimagasló helyezéseket és kitüntetéseket elért - kolbász fajták mellett, egyedi, saját gondolatból származó termékek is megtalálhatóak. Ilyen például a szűzérmés vastag kolbász. Felesleges itt leírnunk e termék jellegzetességét, EZT meg kell kóstolni! 

De említhetem a cigánkát, a májast, a disznósajtot is, melyek egyedisége és ízvilága folyamatosan biztosítja fogyasztóink elégedettségét!

Élelmiszer kínálatunkban jelenleg 38 féle termék szerepel.

Célunk, hogy a kiváló alapanyag, a tapasztalt gyártási folyamatok és praktikák eredményeként, egy prémium kategóriás élelmiszer termékkörrel szolgáljuk ki vásárlóinkat. A többéves tapasztalatból származó folyamatos értékesítés növekedés és a nagyfokú kereslet termékeink iránt azt bizonyítja, hogy jó úton járunk!

Legyen Ön is törzsvásárlónk, és fogyasszon garantált minőséget és persze csak is a legfinomabbat!